Bokor közösség

Zenés progamok

Bokorbál 2008.
      
- egy résztvevő szemével

BástyaAz idei Bokorbál azt hiszem – bátran mondhatjuk – felülmúlta az elmúlt évek báljait. (Ezt csupán azért merem leírni, mert a tavalyi rendezők közül néhányan ezt állítják.) Nem csak a létszám volt sokkal több, mint az előző években (kb. 160 fő), hanem a nagyszerű program tette felejthetetlenné. Ezt segítette a négy lelkes lelkesfiatal szervező által készített előzetes kisfilm a Youtube-on, ami biztos sokakat tett nagyon kíváncsivá.
Egy jó hangulatú B.A.B. (magyarul: Bástya Alter Band) koncerttel kezdődött, amiről sajnos lemaradtak a késők.
Ezt követte egy jópofa játék kiscsoportokban.

NyitótácA nyitótánc idén egy latin mix volt. Ennek örömére mi is tanultunk közösen egy táncot. Idén először volt – 2 fordulós! – Bálkirály és Bálkirálynő választás is. A nyertes páros Herceg Szilvi és Nagy Nándi lett. (Ezúton is gratulálok nekik!)
A gyertyafénykeringő csupán bemelegítő volt a továbbiakhoz. Az igazi buli, rocky és egyéb tombolás sem maradhatott el. A hangulatot a tavalyi bálon bemutatkozó, ill. az idei BNT-n tágabb körben is ismertté vált NES zenekar (Nomen Est Showmen) biztosította. Volt meglepetés csoki is és persze tánc hajnalig.

Itt köszönöm meg a négy szervezőnek (Bajnok Sárának, Rauscher Eszternek, Ónódy Zsófinak és Benyhe Robinak) a bált! Nagyszerű szervezés, felkészülésvolt! Ezenkívül szeretném megköszönni a szervezők nevében mindenkinek a legapróbbsegítséget is: az iskolának, hogy ott lehettünk; soklelkes fiatalnak a pakolást, rendrakást a bál előtt és után; a hangosítást és az ehhez szükséges berendezések rendelkezésünkre bocsátását; a fellépőknek, hogy emelték az este színvonalát; és persze mindenkinek, aki ott volt és a jelenlétével élvezetesebbé tette ezt a néhány órát.

Bajnok Zsuzsanna

Balkirályék
Keringő
Csoportos
Nézősereg
Tánc
Tánc